Välkommen till Stenman Books!
Stenman Books är ett nystartat barnboksförlag. Vårt syfte är att producera och sälja böcker som ger såväl barn som föräldrar läsglädje. 

Våra förhoppningar är att kunna ge ut böcker för alla åldrar. För närvarande har vi börjat med de minsta åldrarna 0-3 år. Vi planerar att ge ut böcker i åldrarna 3-6 år samt 6-9 år 2021 och sedan succesivt öka vårt barnbokssortiment.


Igor
Den första barnboksserien du kan hitta här på Stenman Books är Igor-serien. Där kan du följa med igelkotten Igor i hans vardag. Igor-böckerna passar väldigt bra för de allra minsta men kan även uppskattas av de lite äldre barnen. 

 
Vi har även en app!
När du köper en bok på vår hemsida får du även tillgång till boken digitalt via appen. Där kan du även få den uppläst via appens uppläsningsfunktion. Samla dina böcker på appen och få tillgång till dem när du vill. Det går även att läsa/lyssna på boken i offline-läge.

 
Sociala medier
Följs oss gärna på sociala medier! Vi finns både på Facebook och Instagram och planerar att anordna tävlingar. Där kommer du även kunna hitta de senaste nyheterna från Stenman Books.